Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » Privítanie leta
Privítanie leta
Prišlo leto. Dňa 21. júna 2018 sme spolu s našimi prijímateľmi sociálnej služby privítali leto športovými hrami. Pani riaditeľka zariadenia privítala našich príjímateľov a našich kolegov na tejto peknej akcii príhovorom.


Všetci i prijímatelia i zamestnanci sme sa rozdelili do piatich družstiev. Kuchárky spolu s prijímateľmi boli bieli, upratovačky s prijímateľmi boli červení, sociálne pracovníčky s prijímateľmi zelení, a opatrovatelia s prijímateľmi tvorili dva súťažné družstvá modrí a oranžoví.


Súťažili sme v šiestich disciplínach: hod granátom na cieľ, zhadzovanie plechoviek loptičkou, súžažili sme v jedení pudingu so zaviazanými očami, v jazde na bicykli, chôdzi s knihou na hlave a prenášaní vody z jedného miesta na druhé.


Súťažiace duržstvá si nazbierali body, po sčítaní bodov vyhrali červení – naše upratovačky s prijímateľmi. Dostali ovocnú tortu, ktorú upiekla pre víťazov Mgr. Špiková. Všetkým súťažiacim sme zatieskali, odovzdali sladké ceny. Po vyhodnotení sme si všetci pochutnali na špekáčikoch a zabavili sa.
Hodnotenia
Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Podporte nás
Kontakt
Napíšte nám