Články - Hierarchia
Články - Domov » Zo života » Karneval 2020
Karneval 2020
Fašiangy sú symbolom zábavy, veselosti a hojnosti. Počas fašiangov sa snažíme naším prijímateľom postarať o zábavu v podobe karnevalu. Posledný štvrtok pred koncom fašiangov sa v minulosti nazýval aj tučný štvrtok. A to aj preto, lebo sa veľa jedlo a pilo. K neodmysliteľným fašiangovým pokrmom patria šišky, fánky či kreple.
Aj my v našom zariadení sme práve vo štvrtok, 20. februára, pred koncom fašiangov zorganizovali karneval pre našich prijímateľov sociálnej služby. Nechýbali masky, pohárik, šišky ktoré nám upiekli naše kuchárky. Spoločné sme si zatancovali. Každá maska bola odmenená vecnou cenou, ktorej sa každý potešil a nakoniec chutná torta, ktorú upiekla pre prijímateľov naša sociálna pracovníčka. Prežili sme tento deň naplno, keďže nás čaká dlhý pôst. Prijímateľom sa táto akcia veľmi páčila a my zamestnanci sme radi, že sme našim starkým opäť spríjemnili pobyt v našom zariadení.
Tešíme sa na budúci rok, keď si znova zatancujeme doprajeme si kopec zábavy ako tento rok a hlavne prežijeme to obdobie spolu s našimi prijímateľmi.
Hodnotenia
Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Podporte nás
Kontakt
Napíšte nám